Panasonic KX-TGE210 - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic KX-TGE210 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h*********@h********** 20-06-2024

7,0
Mooie telefoon. Grote cijfers.
Goed geluid, helaas nog niet het knopje gevonden om de beltoon wat harder te laten klinken, daardoor dus al wat telefoontjes gemist.
We blijven doortesten....

a********@h********** 18-06-2024

Hallo , hoor je mij?

7,0
Een fijne , makkelijk in de hand liggende handset. De grote verlichte toetsen en de grote bellamp zijn zeker een meerwaarde voor mensen met een gehoorbeperking. Er is zelfs een mogelijkheid om de lage of hoge tonen aan te passen. Met een opslag in het telefoonboek van 150 nummers is het een goede aankoop voor huis/tuin en keukengebruik. Met een bijgeleverde riemclip om mee te nemen.

Pluspunten

• Goede handligging
  • Heldere display
  • Grote, verlichte toetsen

Stacey 12-06-2024

Gewoon goed

Geschreven voor: Panasonic KX-TGE210

Leuk design, makkelijk in gebruik. Genoeg instellingen, bijvoorbeeld om geluid zachter en harder te zetten. Fijne, niet te kleine knopjes waardoor je niet snel verkeerd drukt.

Pluspunten

• Makkelijk in gebruik

Monique 10-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Prima seniorentelefoon

Geschreven voor: Panasonic KX-TGE210

Ik ben dit product gaan testen vanwege mijn moeder van 82 met gehoorproblemen. Ze kan zowel het belsignaal als de gesprekken goed volgen. Het installeren en het gebruiksgemak is prima, ook zijn de grote toetsen handig bij gebruik.
Ongewenste bellers kun je blokkeren. Hierbij heb ik wel geholpen.

Pluspunten

• Geluidsvolume
  • Grote toetsen

Minpunten

• Soms wat hulp nodig bij programmeren

m******@h********** 09-06-2024
  • Product getest

Deze huistelefoon is een echte aanrader!

Geschreven voor: Panasonic KX-TGE210

Ik heb deze telefoon enkele weken mogen testen. De telefoon aansluiten is eenvoudig. Stroom- en telefoonkabel erin, batterijen in de handset…. Klaar! De telefoon is standaard al ingesteld op Nederlandse taal. De telefoon ligt goed in de hand, licht en is eenvoudig in gebruik. Met het boekje in de hand kun je alles heel eenvoudig instellen; daarin staat het allemaal heel duidelijk vermeld.
Het is mogelijk een nummer te blokkeren; de basis gaat dan niet over (geeft de melding lijn bezet) en bij de beller wordt de verbinding verbroken. Was even zoeken hoe dat moest: met de code #217.
Nummers opslaan in het telefoonboek en weer verwijderen is eenvoudig, maar ook duidelijk aangegeven in het boekje.
Ook de naam van de handset, max. 10 tekens, hebben we aangepast (#104) en deze laten weergeven op de handset (#105).
Kortom: wij vinden het een eenvoudige, duidelijk telefoon met eveneens duidelijke handleiding, waardoor het zeker allemaal moet lukken.
Deze telefoon is geschikt voor ouderen, door de grote vorm, grote toetsen en verlichting, maar ook voor jongere generaties doordat hij ook te gebruiken is als intercom of babyfoon. Wat ons betreft echt een aanrader!

Pluspunten

• veel mogelijkheden
  • geluidskwaliteit
  • ligt goed in de hand

Jan 05-08-2018
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede telefoon voor senioren. Makkelijk te gebruiken.

Geschreven voor: Panasonic KX-TGE210

Net aangeschaft voor schoonmoeder. Ziet er goed uit met grote toetsen en is gebruiksvriendelijk voor senioren

Pluspunten

• Grote letters op verlicht display
  • Grote en duidelijke toetsen.
  • Goede handleiding, telefoonboek zo is gevuld

Minpunten

• Nog geen ontdekt, heb deze net in huis